Βίντεο: Συντριπτικά ρωσικά πλήγματα κατά των ουκρανικών μονάδων στο Νικολάεφ

Έπεσε «φωτιά από τον ουρανό»

Οι ρωσικές δυνάμεις προχώρησαν σε συντριπτικά πλήγματα κατά των ουκρανικών μονάδων στο Νικολάεφ τις οποίες διέλυσε κυριολεκτικά μέσα σε μία κόλαση φωτιάς.

Ο ρωσικός Στρατός έλαβε πληροφορίες σχετικά με μια άλλη προσπάθεια της ουκρανικής διοίκησης να προχωρήσει σε μεγάλη συγκέντρωση δυνάμεων, οπλικών συστημάτων και πυρομαχικών στο Νικολάεφ και έδρασε αποφασιστικά.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, η μεταφορά στρατευμάτων από τη λεγόμενη Εθνοφρουρά και ξένων μισθοφόρων έχει ενταθεί πρόσφατα σε αυτή την πόλη του ουκρανικού Νότου.

Ταυτόχρονα, στις περισσότερες περιπτώσεις, προσπαθούν να τους τοποθετήσουν σε αστικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Εάν οι πύραυλοι χτυπήσουν αυτές τις εγκαταστάσεις τη στιγμή που ουκρανικές μονάδες βρίσκονται εκεί, τότε το καθεστώς του Κιέβου αρχίζει να χρησιμοποιεί τη ρητορική του «βομβαρδισμού του άμαχου πληθυσμού» με ανανεωμένο σθένος.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ ανακοίνωσε ότι μετά από πρόσθετη αναγνώριση της τοποθεσίας ανάπτυξης μιας μονάδας του ουκρανικού Στρατού στο Νικολάεφ, προχώρησε σε συντριπτικά πλήγματα.

Οι πύραυλοι χτύπησαν σήμερα το πρωί με αποτέλεσμα να σημειωθούν νέες βαριές απώλειες στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και στις ομάδες των ξένων μισθοφόρων, τους οποίους προσπαθεί το Κίεβο να «νομιμοποιήσει» μέσω του τακτικού ουκρανικού Στρατού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τουλάχιστον πέντε χτυπήματα έγιναν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Νικολάεφ τις προηγούμενες ώρες.

Σύννεφα καπνού υψώνονται πάνω από τις εγκαταστάσεις. Ως αποτέλεσμα ενός από τα χτυπήματα, σημειώθηκε μεγάλη έκρηξη, η οποία υποδεικνύει άλλη μία αποθήκη πυρομαχικών.

Έτσι, το Mykolaiv έχει γίνει ένα από τα πιο μη ασφαλή μέρη στα νώτα των ουκρανικών δυνάμεων. Ο αριθμός των απωλειών για τα ουκρανικά στρατεύματα σε αυτήν την πόλη από την αρχή της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης ανέρχεται σε χιλιάδες.

Υπήρξαν επιθέσεις σε διάφορες στρατιωτικές εγκαταστάσεις που προκάλεσαν πολύ βαριές απώλειες στους Ουκρανούς με αποτέλεσμα το Κίεβο να διακόψει την πρόσβαση στους ξένους δημοσιογράφους.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV