Ναζιστική σημαία σήκωσαν οι φιλοδυτικοί Ουκρανοί απέναντι από τους ρωσόφωνους στο Ντονμπάς!

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και ώρες το βίντεο που δείχνει θέσεις των φιλο-δυτικών Ουκρανών στρατιωτών να έχουν σηκώσει την σημαία της... Wehrmacht σε μια ένδειξη των πεποιθησεών τους απέναντι στους Ρωσόφωνους στο Ντονέτσκ του Ντονμπάς.

https://www.youtube.com/watch?v=OJG4jfiFOqA

Ήδη σας είχαμε αναφέρει όταν με καμάρι επιδείκνυαν τα ναζιστικά σήματά τους στις στολές τους οι καταδρομείς-επαγγελματίες στρατιώτες που έχει εξοπλίσει το Κίεβο

Αυτό είναι άλλη μία απόδειξη ότι νεοναζί στηρίζουν και αποτελούν την αιχμή του δόρατος του ουκρανικού καθεστώτος το οποίο συνεχώς πριμοδοτεί η δύση και κυρίως η αμερικανική κυβέρνηση Μπάιντεν, για να επιτεθεί εναντίον των δημοκρατιών της Νέας Ρωσίας. 

Άλλωστε και η νόμιμη κυβέρνηση Γιανουκόβιτς ανατράπηκε το 2014 κυρίως από τους νεοναζί του «δεξιού τομέα», οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών. 

Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 15 χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες ξεκίνησαν ασκήσεις κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία ενώ σχεδόν 400.000 στρατιώτες κάθε βαθμού και κλάδου έχουν ξεκινήσει μαζικές ασκήσεις σε ολόκληρη την ρωσική επικράτεια.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV