Τούρκος αντιπτέραρχος ε.α: «Η Γαλλία θα βοηθήσει την Ελλάδα με 6 έως 8 Μοίρες μαχητικών αν...»

«Γνωρίζουμε τι σχεδιάζουν»

Τα σχέδια επίθεσης της Ελλάδας στην Τουρκία «αποκάλυψε» ο Τούρκος αντιπτέραρχος  ε.α. Ερντογάν Καρακούς μιλώντας για την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία.

Ο Τούρκος αντιπτέραρχος και πρώην Α/ΓΕΑ είπε:

«Γνωρίζαμε πάντα ότι η Γαλλία θα βοηθούσε την Ελλάδα σε ένα πόλεμο με την Τουρκία. Ξέρουμε πολύ καλά τι σχεδιάζουν. Το ότι υπογράφηκε αυτή η συμφωνία, απλά μας επιβεβαίωσε αυτό που ξέραμε», δήλωσε  για να προσθέσει:

«Σε περίπτωση πολέμου με την Ελλάδα, η Γαλλία θα στείλει 6 έως 8 Μοίρες μαχητικών στην Ελλάδα για να τη βοηθήσει. Τα γαλλικά μαχητικά θα πετούν με ελληνικά εθνόσημα και θα αναλάβουν την υπεράσπιση της ελληνικής επικρατείας.

Αυτό γιατί δεν θέλουν οι Γάλλοι να καταρριφθεί αεροσκάφος τους πάνω από την Τουρκία.

Η Ελληνική Αεροπορία θα αναλάβει τις επιθετικές ενέργειες εναντίον της Τουρκίας δηλαδή βομβαρδισμούς χρησιμοποιώντας περί τα 150 μαχητικά», κατέληξε ο Τούρκος αντιπτέραρχος.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV