Σύμβουλος Ερντογάν: «Τον Μητσοτάκη τον λέω Μήτσο-κεφάλα - Τον πατέρα του Τούρκος τον έσωσε»!

Εθνικιστικό παραλήρημα και απαράδεκτες εκφράσεις

Σε εθνικιστική έξαρση ο σύμβουλος του Ερντογάν, Χακκί Τζασίν, ο οποίος και λίγο πριν την συνάντηση του Τούρκου προέδρου με τον έλληνα πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, αποκαλεί τον τελευταίο «Μήτσο-κεφάλα»!

Δεν αρκείται όμως εκεί ο σύμβουλος  του Ερντογάν. Αναφέρει ότι οι Τούρκοι έτοιμοι στα χαρακώματα, έτοιμοι να ανοίξουν πυρ όπως έκαναν και οι προγονοί τους στο 1922 για να πετάξουν τους Έλληνες στην θάλασσα.

Όλα αυτά ενόψει της συνάντησης Ερντογάν-Μητσοτάκη στις Βρυξέλλες, με την Ελλάδα να «παρακαλά» την Τουρκία για ένα...  «ήσυχο καλοκαίρι».

Όπως αναφέρουν τα tourkikanea.gr:

 «Η Τουρκία είναι πλήρως έτοιμη και περιμένει στα χαρακώματα. Είμαστε υπομονετικοί και δεν κοιμόμαστε.

Όπως ακριβώς υπομονετικός ήταν και ο Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ και στο τέλος έδωσε την εντολή για πυρ κατά των Ελλήνων στις 26 Αυγούστου 1922.

“Αλλάχ Αλλάχ” και οι Έλληνες ξαφνικά βρήκαν τον εαυτό τους να έχουν απωθηθεί πίσω μέχρι τη Σμύρνη. Όλοι τους πνίγηκαν στη θάλασσα.

Δεν πρέπει να το ξεχνάνε αυτό.

Οι Έλληνες το αποκαλούν αυτό ως την καταστροφή του αιώνα. Δεν μπορείς να με νικήσεις ξανά. Γιατί έρχεσαι κατά πάνω μου με αμερικάνικη υποκίνηση; Αν δεν έμαθες από την ιστορία θα σου διδάξουμε ξανά.

Τι λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ; Εγώ αποκαλώ τον Μητσοτάκη ως Μήτσο κεφάλα. Εσένα τον πατέρα σου, Τούρκος τον έσωσε.»

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV