Τούρκος στρατηγός ε.α.: «Εάν η Ελλάδα καταχραστεί την “καλοσύνη” της Τουρκίας τότε απόβαση σε νησί»

O  Ισμαήλ Χακκί Πεκίν- απόστρατος και πρώην επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του τουρκικού Στρατού, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ανέφερε πως η Τουρκία ακολουθεί και συμβιβαστική και διπλωματική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα.

Εάν όμως η Ελλάδα την πολιτική αυτή την παρερμηνεύσει, τότε η Τουρκία πρέπει να καταλάβει κάποιο νησί και  ταυτόχρονα να ανοίξει τις πύλες στους μετανάστες για να μπουν στην Ελλάδα.

«Τότε να δούμε πως θα διαχειριστεί την κατάσταση η Ελλάδα», αναρωτήθηκε.

«Αν όμως αυτή την συμβιβαστική στάση της Τουρκίας και αυτή την διπλωματική στάση της Τουρκίας την ερμηνεύσουν αλλιώς και κάνουν διάφορα πράγματα,  τότε η Τουρκία όπως έχω αναφέρει χωρίς να διστάσει, σε ένα τμήμα αυτών των νησιών πρέπει να αποβιβαστεί, μπορεί να αποβιβαστεί και να στήσει σημαία.

 Αν χρειαστεί ένα τμήμα των προσφύγων όπως το είπε και ο κύριος Ισμαήλ, ένα τμήμα των προσφύγων να ανοίξουμε και να σταλούν στην Ελλάδα και να δούμε τότε πως θα τα φέρει βόλτα η Ελλάδα, αυτό αναρωτιέμαι.»

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV