Νέες θεωρίες από τον ναύαρχο C.Yaycı: «Τα νησιά του αν.Αιγαίου απειλούν την Τουρκία»

Ακατάσχετη φλυαρία από το ναύαρχο «γαλάζια πατρίδα» Cihat Yaycı, ο οποίος φαίνεται πως έχει σοβαρό θέμα με την Ελλάδα.

Αυτή τη φορά ανέφερε πως η στρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου έγινε από την Ελλάδα με το πρόσχημα της τουρκικής απειλής εισβολής.

Πότε όμως, διερωτήθηκε ο ναύαρχος, η Τουρκία εισέβαλλε σε αυτά τα νησιά. Επομένως, κατέληξε, τα νησιά αυτά αποτελούν απειλή για την Τουρκία και όχι το αντίθετο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Η Ελλάδα δεν θέλει να πάει στα δικαστήρια για τα στρατικοποιημένα νησιά, τα χωρικά ύδατα, ή τον εναέριο χώρο. Η Αθήνα θέλει να πάει στα δικαστήρια μόνο για τα θέματα που αυτή επιλέγει. Αγνοεί τα θέματα που δεν προτιμάει. Δεν θέλει ούτε καν να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για θέματα στα οποία υπάρχουν συγκρουόμενα συμφέροντα. 

Η Ελλάδα στρατικοποιεί τα νησιά παράνομα, υπό το πρόσχημα της "τουρκικής απειλής". Αυτοί οι ισχυρισμοί της Ελλάδας είναι τελείως αβάσιμοι. Αυτά τα νησιά εξοπλίζονται για να απειλήσουν την Τουρκία».

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV