Ηγετική εμφάνιση του EFA GROUP στην έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021

Δυναμικό παρών από την ΕΕΛΕΑΑ

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε το EFA Group (Theon Sensors, SCYTALYS) στην διεθνή έκθεση αμυντικού υλικού EDEX 2021 (Egypt Defense Expo) που διεξάγεται στο Κάιρο, με τον αέρα του Έλληνα «πρωταθλητή» εξαγωγών αμυντικού υλικού. 

Δυναμική παρουσία πραγματοποίησε και η ΕΕΛΕΑΑ (Ένωση Ελληνικών Εταιριών Αεροδιαστημικής, Άμυνας & Ασφάλειας), η οποία υπό την προεδρία το Ν.Παπάτσα έχει δώσει μεγάλο βάρος στις εξαγωγές των ελληνικών εταιρειών ενισχύοντας γενικότερα την εξωστρέφεια της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας. 

H έκθεση διεξάγεται από τις 29 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου 2021 και διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου και Aνώτατου Διοικητή των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, κ. Abdel Fatah El Sisi και συμμετέχουν αντιπροσωπείες από 42 χώρες.

Από την πολιτική ηγεσία της χώρας της έκθεση επισκέφτηκαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ν.Χαρδαλιάς και ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ, αντιναύαρχος (ε.α.) κ. Αριστείδης Αλεξόπουλος, οι οποίοι παρέστησαν στην τελετή των εγκαινίων, επισκέφθηκαν τα περίπτερα και πραγματοποίησαν επίσημες επαφές με ομολόγους τους ξένων χωρών.

Η Ελλάδα δίνει επίσης το «παρών» με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) αλλά και την εταιρεία SAS Technology.

Η EDEX αποτελεί διεθνή έκθεση υψηλού ενδιαφέροντος, όπου επιδεικνύονται όλες οι τελευταίας τεχνολογίας εξελίξεις στους τομείς της ασφάλειας και άμυνας ξηράς, θάλασσας και αέρος, καθώς και για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας, του οργανωμένου εγκλήματος, του λαθρεμπορίου και του ελέγχου των συνόρων.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV