Ακούραστες οι Ένοπλες Δυνάμεις έδιναν μάχη με τη φωτιά όλη τη νύχτα

Διατέθηκαν ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις ειδικά εκπαιδευμένες σε κατάσβεση πυρκαγιών

Μάχη με τις φλόγες και χωρίς καν… αεροπορική υποστήριξη έδωσαν όλη τη νύχτα οι στρατιωτικές δυνάμεις που διατέθηκαν ως ύστατο μέσο αναχαίτησης του πύρινου ολέθρου. 

Ο Στρατός ενεπλάκη στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιά και σε αρκετές περιπτώσεις έσωσε σπίτια και ζωές, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες των πολιτών που αργά το βράδυ ζητούσαν εναγωνίως από τις Αρχές να διαθέσουν στρατιωτικές δυνάμεις ως το τελευταίο ανάχωμα στην επέλαση του πύρινου ολέθρου.

Συγκεκριμένα ενεπλάκησαν στη μάχη 2 ειδικευμένες στην πυρόσβεση ομάδες ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ από την 2η ΜΑΛ (Μοίρα Αλεξιπτωτιστών) και το 575 ΤΠΝ (Τάγμα Πεζοναυτών) και 2 τροχοφόρους Φορτωτές αλλά και 150 άτομα προσωπικό όπως και μεγάλος αριθμός μέσων (λεωφορεία, φορτηγά κτλ).

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV