Στο στρατιωτικό φυλάκιο στου Οθωνούς ο υφ. Εθνικη΄ς; Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς

Το στρατιωτικό επιτηρητικό φυλάκιο στο ακριτικό νησί των Οθωνών επιθεώρησε, νωρίς το απόγευμα, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 8ης Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας, Ταξίαρχο Χρήστο Σιόρεντα.

Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο αντιδήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων, Μίκης Κατέχης, ο πρόεδρος του τ.δ. Σπ. Φιλοκάλης.

Οι Οθωνοί είναι το μεγαλύτερο εκ του «δαντελωτού» νησιωτικού συμπλέγματος των Διαποντίων νήσων και είναι το βορειοδυτικότερο σημείο της Ελλάδας.

Ο υφυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των 48 πεσόντων του Υ/Β «ΠΡΩΤΕΥΣ, ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους ελάχιστους μόνιμους κατοίκους του νησιού και να επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας του νησιού, που στελεχώνεται από στρατιωτικό ιατρό.

Η παρουσία του κ. Χαρδαλιά στο νησί εντάσσεται στο πλαίσιο των τριήμερων επισκέψεων του σε έδρες, Σχηματισμών, Υπηρεσιών, Μονάδων και Επιτηρητικών Φυλακίων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV