Δεν επισκέπτονται το Καστελόριζο «για να μην προκληθούν οι Τούρκοι» - Τι καταγγέλλει στέλεχος της ΝΔ

Ματαιώθηκε επίσκεψη ΥΕΘΑ & Α/ΓΕΕΘΑ στο Καστελόριζο

Σε σοβαρότατη καταγγελία για τα εθνικά θέματα προχώρησε το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, με συμμετοχή και στις κυβερνήσεις Κώστα Καραμανλή, η κ.Φεβρωνία Πατριανάκου, η οποία σε ανάρτησή της αναφέρει πως ακυρώθηκε επίσκεψη του ΥΕΘΑ και του Α/ΓΕΕΘΑ στο Καστελόριζο, για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι!

Ανεβάζοντας μία χαρακτηριστική εικόνα με το Καστελόριζο που γράφει «είναι δυνατόν να ακυρώνεται επίσκεψη υπουργού στο Καστελόριζο για να μην ενοχληθούν οι Τούρκοι», η κυρία Πατριανάκου ζητάει απαντήσεις από την κυβέρνηση.

«Τι δεν καταλαβαίνουμε; Τι δεν μας λένε;
6/1: Σύγκρουση σκαφών τουρκικής ακτοφυλακής και Ελληνικού λιμενικού στα Ίμια
8/1: Αναβολή προγραμματισμένης επίσκεψης στο Καστελόριζο, του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, με τον αρχηγό ΓΓΕΘΑ, Στρατηγό Κ. Φλώρο
Ζητούνται απαντήσεις», αναφέρει.

Η ανάρτηση της κα. Πατριανάκου δεν ήταν μία μεμονωμένη αντίδραση αλλά εκφράζει ένα μεγάλο μέρος τόσο τον στελεχών (πρωτοκλασάτων και μη) όσο και της βάσης της ΝΔ που βλέπει το κόμμα να έχει μετατραπεί σε κάτι που μόνο κεντροδεξιά δεν θυμίζει.

Και μπορεί τα «καραμανλικά» στελέχη της ΝΔ να κρατούν «χαμηλό» προφίλ για την ώρα αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος πως αυτή η δυσαρέσκεια εναντίον της ηγεσίας της ΝΔ δεν θα ξεσπάσει κάποια στιγμή.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV