Η Σύμβουλος Διοίκησης και Πρόξενος της Κυβέρνησης του Καναδά, Brigitte Fournier, συνοδευόμενη από την Υπεύθυνη του Προξενείου, Αρετή Βελισσαρίο, πραγματοποίησε σήμερα εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων,  Απόστολο Βουλγαράκη.

Σκοπός της επίσκεψής της στην Κρήτη, όπως επεσήμανε η κ. Fournier, είναι να έρθει σε επαφή με τοπικούς παράγοντες και φορείς ώστε να εκτιμήσει την ετοιμότητα των υπηρεσιών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, όπως και με κοινωνικούς φορείς, όσον αφορά στη βοήθεια που μπορεί να προσφερθεί σ’αυτόν τον τομέα σε επίπεδο υπηρεσιών.

Ο κ. Βουλγαράκης καλωσόρισε την Πρόξενο, υπογραμμίζοντας ότι οι εθιμοτυπικές επισκέψεις είναι πάντα εποικοδομητικές διότι γίνονται σε κλίμα φιλικό και έτσι επιτρέπουν την συζήτηση ποικίλων θεμάτων. Η Πρόξενος συμφώνησε, τονίζοντας ότι με την ευκαιρία του εορτασμού των 70 χρόνων διμερών διπλωματικών σχέσεων Καναδά-Ελλάδας, είναι σημαντικό να παραμείνουν στενές οι σχέσεις με την Ελλάδα.

Ο κ. Βουλγαράκης επιβεβαίωσε την καλή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Καναδά τόσα χρόνια, υπογραμμίζοντας ότι πάρα πολλοί Έλληνες ζουν και εργάζονται στον Καναδά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ