Α.Τσίπρας: Είναι πολιτικό ήθος να αποκαλεί ο Κ.Μητσοτάκης τους αντιπάλους του τσογλάνια;

«Ο εκλεκτός σας για το εθνικό θέατρο ο κ. Λιγνάδης θα μας κουνά το δάκτυλο τώρα ότι ήταν θύμα»

Ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο αναβάθμισης των ΑΕΙ του υπουργείου Παιδείας, επιχείρησε να επιστρέψει το γάντι στον πρωθυπουργό ο οποίος κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ για εκτσογλανισμό του δημόσιου λόγου και για τοξικότητα.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχολίασε αρχικά την επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μιλήσει για τις προωθούμενες ρυθμίσεις την πρώτη ημέρα συζήτησης του νομοσχέδιου υποστηρίζοντας πως το έκανε για «να επωφεληθεί μιας άθλιας εμπρηστικής επίθεσης σε ένα ραδιοφωνικό σταθμό που είχε λάβει χώρα λίγες ώρες πριν. Και για να βρει ευκαιρία να προβεί σε μια πρωτοφανή ακρότητα, αθλιότητα να συνδέσει την επίθεση την εμπρηστική με την πολιτική αντιπαράθεση εδώ στη βουλή για τα εκπαιδευτικά θέματα και να αφήσει αισχρά υπονοούμενα για τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Διαβάστε περισσότερα στο pronews.gr

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV