Ποια παρουσιάστρια θα αντικαταστήσει τη Σ.Κοσιώνη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ
Δεν έχει γίνει γνωστό εάν αυτή η αλλαγή θα έχει μόνιμο χαρακτήρα
Ραγδαίες εξελίξεις καταγράφονται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, καθώς ξεκινά μια νέα περίοδος μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη.
Η Σ.Κοσιώνη αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό εμφανώς συγκινημένη, ολοκληρώνοντας έναν κύκλο περίπου 20 ετών στο κεντρικό δελτίο, αφήνοντας πίσω της μια από τις πιο σταθερές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, από την επόμενη εβδομάδα το δελτίο περνά σε νέα χέρια, με τη Χριστίνα Βίδου να αναλαμβάνει προσωρινά — και πιθανώς μόνιμα — την παρουσίαση. Η ίδια έχει ήδη εμπειρία στο συγκεκριμένο πόστο, καθώς είχε καλύψει αντίστοιχο ρόλο στο παρελθόν, ενώ παραμένει ενεργή και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές του σταθμού.
Προς το παρόν, ο σταθμός δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αν η αλλαγή θα έχει μόνιμο χαρακτήρα, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω ανακατατάξεων στο ενημερωτικό του πρόγραμμα.
Το μόνο βέβαιο είναι ότι η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη σηματοδοτεί το τέλος μιας ολόκληρης τηλεοπτικής εποχής για το κεντρικό δελτίο του σταθμού, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στη νέα του μορφή και στη δυναμική που θα διαμορφωθεί από την επόμενη μέρα.