Viral έγινε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Γιαπρακάς, ο οποίος λόγω λόγω των καιρικών συνθηκών που δεν θυμίζουν σε τίποτα Μάη μήνα, βγήκε για ρεπορτάζ από το χιονισμένο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων με σκουφάκι του Άη Βασίλη.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ ήθελε να εναρμονιστεί με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Καλάβρυτα όπου έκανε το ρεπορτάζ και το χριστουγεννιάτικο σκουφάκι ήταν απαραίτητο.

Οι καιρικές συνθήκες άλλωστε θυμίζουν περισσότερο Χριστούγεννα παρά μήνα Μάιο με το κρύο και τα χιόνια να δημιουργούν ένα πρωτοφανές για την εποχή σκηνικό.

Να σημειωθεί ότι το χιονοδρομικό κέντρο στα Καλάβρυτα, αν και κλειστό, είναι γεμάτο χιόνι. Η θερμοκρασία βρίσκεται στους -1 βαθμούς Κελσίου.

Όσοι βρέθηκαν στην περιοχή των Καλαβρύτων αυτό το τριήμερο για την Πρωτομαγιά, παρότι δεν θα είχαν στο μυαλό τους ότι θα συναντήσουν χιόνι, ανέβηκαν μέχρι το χιονοδρομικό για να χαρούν το πρωτοφανές σκηνικό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ