Κ.Μητσοτάκης: «Οι Τούρκοι μας απειλούν» - Η απάντηση του Τ.Μπάιντεν

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν ανέφερε ούτε μία λέξη για την Τουρκία

Kατά την συνάντησή του με τον Τ.Μπάιντεν ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις πτήσεις πάνω από ελληνικό έδαφος και τα κατοικημένα νησιά της Ελλάδας των τουρκικών μαχητικών και των τουρκικών drones ενώ έδειξε στον Αμερικανό πρόεδρο τον χάρτη της «γαλάζιας πατρίδας».

Επιπρόσθετα τέθηκε και το Κυπριακό, λέγοντας πως δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή μία λύση δύο κρατών.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι σε όλα αυτά ο Τ.Μπάιντεν ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ τίποτα.

Μάλλον, απάντησε αλλά δεν είχε καμία σχέση με τα ελληνικά προβλήματα τα οποία δημιουργεί αποκλειστικά η Τουρκία.

Αυτό που είπε ο Τ.Μπάιντεν ήταν «ξαναεπιβεβαιώσαμε την δυνατή μας σχέση, γιορτάσαμε τα 201 χρόνια της Ελληνικής Ανεξαρτησίας και συζητήσαμε τις συνεχιζόμενες προσπάθειες να υποστηρίξουμε την Ουκρανία».

Δηλαδή δεν υπήρξε ούτε μία λέξη, καταδίκης της Τουρκίας, έστω ενός αρνητικού σχολιασμού.

Το μόνο που ενδιέφερε τον Τ.Μπάιντεν ήταν να συνεχίσει η ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία να δίνει στήριξη στην Ουκρανία, δηλαδή με οπλικά συστήματα που θα σκοτώνουν Ρώσους στρατιώτες και την συνέχιση επιβολής των αντι-ρωσικών κυρώσεων που εν τέλει φτωχοποιούν τους Έλληνες και όχι τους Ρώσους.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV