Διέψευσε η Μ.Ζαχάροβα τα περί νοσηλείας του Σ.Λαβρόφ στο Μπαλί λόγω «καρδιακών προβλημάτων»

Στο βίντεο χαλαρός και φορώντας βερμούδα ο Ρώσος ΥΠΕΞ μαθαίνει για την... νοσηλεία του

Στο νοσοκομείο ισχυρίστηκαν δυτικά ΜΜΕ ότι μεταφέρθηκε εκτάκτως ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μόλις έφτασε στο Μπαλί της Ινδονησίας για της Σύνοδο της G20 με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα να το διαψεύδει.

Συγκεκριμένα η Ρωσίδα εκπρόσωπος είπε: «Ο Σεργκέι και εγώ βλέπαμε μία κασέτα εδώ στην Ινδονησία και δεν πιστεύουμε στα μάτια μας: Νοσηλεύεται, φυσικά πρόκειται για αεροβασίες ψευδών ειδήσεων. Λοιπόν περιμένετε για μία παγκόσμια αποκλειστικότητα».

“Sergey Viktorovich and I are reading a tape here in Indonesia and we don’t believe our eyes: it turns out he is hospitalized This is, of course, the aerobatics of fakes. Well, wait, a world-exclusive”.

Μάλιστα την στιγμή που όλα τα δυτικά ΜΜΕ παίζουν την… είδηση ως επιβεβαιωμένη η ίδια ανέβασε κα βίντεο διάψευσης όπου δείχνει τον Σ.Λαβρόφ να εργάζεται μαζί της με άνετη ενδυμασία καθώς ο ΥΠΕΞ φορούσε βερμούδα.

H M.Ζαχάροβα του ανακοινώνει γελώντας την είδηση του καρδιακού του επεισοδίου…

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV