Σήμερα η συζήτηση των πολιτικών αρχηγών

Για «θεωρίες συνωμοσίας» θα κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να κάνει στη σημερινή συζήτηση της Βουλή η κυβέρνηση για την «ποιότητα του δημοσίου διαλόγου και της δημοκρατίας». 

Κατά την συζήτηση στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να καλέσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να τοποθετηθεί για την «καμπάνια χυδαιότητας που ο ίδιος και το κόμμα του έχουν αποδυθεί», όπως κατηγορεί τον κ. Τσίπρα η κυβέρνηση.

Μάλιστα, κυβερνητικά στελέχη εγκαλούν τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «άλλοτε φανερά κι άλλοτε κρυπτόμενοι πίσω από τη στρατιά των troll τους στο διαδίκτυο έφθασαν στο έσχατο σημείο λασπολογίας μιλώντας ακόμη και για #ΝΔ_παιδεραστές», μετατρέποντας ένα μείζον θέμα για ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε «ελληνικό QAnon».

Ουσιαστικά η κυβέρνηση θα αρνηθεί να αναλάβει οποιαδήποτε ευθύνη για το σκάνδαλο, ακόμα και το να παραδεχθεί πως έκανε λάθος επιλογή στο διορισμό του Δημήτρη Λιγνάδη ως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αντίθετα θα κατηγορήσει τον ΣΥΡΙΖΑ για «θεωρίες συνωμοσίας». 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV