Επίθεση με drones στη ρωσική πόλη Σταυρούπολη φέρεται να πραγματοποίησαν σήμερα, Πέμπτη (4/5) οι Ουκρανοί, ένα 24ωρο μετά την επίθεση στο Κρεμλίνο, η οποία είχε ως στόχο τη δολοφονία του Βλαντιμίρ Πούτιν. 

Η κατάσταση έχει κλιμακωθεί με τις ουκρανικές δυνάμεις να πραγματοποιούν τα τελευταία 24ωρα ολοένα και περισσότερες επιθέσεις με drones, ενώ χθες είχαμε και μια απόπειρα διείσδυσης στην περιοχή, Ζαπορίζια, η οποία απωθήθηκε από τους Ρώσους.

Όπως φαίνεται σε πολλά βίντεο από την ουκρανική επίθεση στην πόλη Σταυρούπολη τυλίχθηκε στις φλόγες μια δεξαμενή καυσίμων. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η 5η ρωσική δεξαμενή καυσίμων που δέχεται χτύπημα τις τελευταίες ημέρες! 

Είχε προηγηθεί η επίθεση στην Σεβαστούπολη στις 29 Απριλίου, στη Βόλνα στις 3 Μαΐου, ενώ χθες είχαμε επιθέσεις στο Κράσνονταρ και Νοβοσαχτίνσκ (για την τελευταία υπάρχει απλά ισχυρισμός).

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιθέσεις γίνονται όλο και πιο βαθιά στα ρωσικά εδάφη, όπως φαίνεται και στον χάρτη. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα, ούτε οι Ουκρανοί έχουν αναλάβει την ευθύνη για την επίθεση, ενώ και από τη Μόσχα υπάρχει «σιγή ασυρμάτου».

https://twitter.com/LXSummer1/status/1654055648097697792

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ