Άγκυρα: «Έλληνες κάνατε απόβαση στις Οινούσσες ενώ ξέρετε ότι είναι τουρκικό νησί»!

Μεθοδικά η Άγκυρα κλιμακώνει το πολεμικό κλίμα αφού επισήμως πλέον έχει ανακηρύξει εμπόλεμο κατάσταση με την Ελλάδα και αμφισβητεί ελληνικό έδαφος χαρακτηρίζοντάς το «τουρκικό».

Έτσι έχουν ξαμοληθεί όλοι οι στρατιωτικοί σύμβουλοι του Ερντογάν και μετά τον Μ.Χ.Τζασίν που δήλωσε ότι η στρατικοποίηση των ελληνικών νησιών αποτελεί «αιτία πολέμου», τώρα έρχεται ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας και ασφάλειας απόστρατος συνταγματάρχης Ουνάλ Αταμπάι να δηλώνει:

¨Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία Ελλάδα η οποία έχοντας πάρει μαζί της τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Γαλλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει πια μία ανεξέλεγκτη στάση και συμπεριφορά απέναντι στην Τουρκία.

Δηλαδή με απόβαση στις Οινούσσες που όπως ξέρετε εκεί είναι τουρκικό έδαφος, είναι τούρκικο νησί ¨ όπως αναφέρουν τα Τουρκικά Νέα.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV