Η Ρωσία προχώρησε σε εικονικές πυρηνικές προσβολές του ΝΑΤΟ στην Πολωνία!

Η Μόσχα ξέρει ότι είναι και αυτή στο «στόχαστρο» των Αμερικανών

Η Μόσχα γνωρίζοντας ότι η αγγλοσαξονική AUKUS είναι το ένα σκέλος της επιθετικής αμερικανικής πολιτικής που αφορά το Πεκίνο και ότι υπάρχει σχεδιασμός επίσης αγγλοσαξονικής προελεύσεως εναντίον της "εκτέλεσε” εικονικές πυρηνικές επιθέσεις κατά δυτικών στόχων στην Πολωνία κατά τη διάρκεια της άσκησης Zapad.

Το σενάριο προέβλεπε μαζική επίθεση των ρωσικών και συμμαχικών τους δυνάμεων κατά των δυνάμεων του ΝΑΤΟ κατά την διάρκεια γενικής αντεπίθεσης στα παλαιά πρότυπα των σοβιετικών δυνάμεων επί "Ψυχρού Πολέμου".

Έτσι, βάσει σεναρίου, στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22Μ3, αλλά και συστήματα πυροβολικού ικανά να βάλλουν βλήματα με πυρηνικές κεφαλές, “εκτέλεσαν” πυρηνικά πλήγματα κατά των Δυτικών.

Τα πυροβόλα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν τα Malka 2S7M των 203 χλστ. τα οποία επιτυγχάνουν βεληνεκές έως και 55 χλμ. με ειδικό προωθητικό.

Τα πυροβόλα “έβαλλαν” τακτικά πυρηνικά βλήματα που σημαίνει μικρές πυρηνικές εκρήξεις κατά στρατευμάτω.

 Στην άσκηση συμμετέχουν 200.000 στρατιώτες, 80 αεροσκάφη και ελικόπτερα, 760 οχήματα, εκ των οποίων τα 290 είναι άρματα μάχης, 240 συστήματα πυροβολικού και 15 πολεμικά πλοία.

Η πυρηνική αποτροπή είναι ο βασικότερος πυλώνας της ρωσικής ισχύος καθότι είναι ένας τομέας στον οποίο υπερισχύει των Αμερικανών και μπορεί να τους απειλήσει με "αμοιβαία καταστροφή" στην περίπτωση που κάποιοι... αγρότες στρατηγοί από την Μοντάνα θεωρήσουν πως οι ΗΠΑ μπορούν να κερδίσουν έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.

Υπάρχουν πολλές σκέψεις σε Μόσχα-Πεκίνο για από κοινού επίσημη ίδρυση ενός ανατολικού «αντί-ΝΑΤΟ» με το οποίο θα πετύχουν να έχουν πυρηνική ανωτερότητα (λόγω των ρωσικών πυρηνικών δυνάμεων) και συμβατική ανωτερότητα (λόγω των κινεζικών συμβατικών δυνάμεων) τουλάχιστον σε χερσαίο επίπεδο καθότι η ναυτική ισχύς των ΗΠΑ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί ακόμα (στην επιφάνεια των θαλασσών).

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV