Τραγικές στιγμές έζησαν δύο γυναίκες όταν βρέθηκαν αντιμέτωπες με δύο ληστές μέσα στο σπίτι τους, στη Σαλαμίνα.

Η κυρία Δέσποινα Μιχαηλίδου και η ηλικιωμένη μητέρα της απειλήθηκαν με μαχαίρι όταν οι δυο κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους από το παράθυρο και τους άρπαξαν 15.000 ευρώ. Η Δέσποινα περιγράφει στο protothema.gr τις δύσκολες ώρες που πέρασε εκείνη και η μητέρα της με τους δυο ληστές ενώ όπως λέει τα χρήματα που έχασαν ήταν για την ασφάλεια υγείας της διότι είναι καρκινοπαθής.

 «Μπήκαν στο σπίτι μας δύο ληστές από το παράθυρο, οι οποίοι φορούσαν μάσκες στα πρόσωπά τους και κρατώντας στα χέρια τους ένα μαχαίρι κι ένα κατσαβίδι, ακινητοποίησαν εμένα και την ηλικιωμένη μητέρα μου την ώρα που κοιμόμασταν.

Μας άρπαξαν από το λαιμό και μας φώναζαν “Δώστε μας τα χρήματα γιατί θα σας σκοτώσουμε”. Μας ξυλοκόπησαν και τις δύο ενώ της μητέρας μου της έκλεισαν το στόμα με ένα μαξιλάρι.

Με απειλούσαν, ρήμαξαν το σπίτι μου, ανακάτεψαν τα πάντα και ανακάλυψαν ότι είχα 15.000 ευρώ κρυμμένα στην ντουλάπα μου και στο κομοδίνο μου. Με τα χρήματα αυτά έπρεπε να πληρώσω την ασφάλειά μου γιατί είμαι καρκινοπαθής. Πήραν τα χρήματα κι εξαφανίστηκαν» λέει στο protothema.gr η Δέσποινα Μιχαηλίδου.

Και προσθέτει:

«Η κατάσταση στη Σαλαμίνα έχει ξεφύγει. Η εγκληματικότητα οργιάζει, μας λένε οι αστυνομικοί ότι έχουν ένα περιπολικό για να κάνουν περιπολίες σε ολόκληρη τη Σαλαμίνα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ στο σπίτι μου.

Η αστυνομία μετά το περιστατικό, μου είπε να βάλω κάμερες και συναγερμό στο σπίτι. Κάνω έκκληση, όποιος μπορεί να βοηθήσει οικονομικά εμένα και την ηλικιωμένη μητέρα μου διότι είμαι καρκινοπαθής».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ