Έβρος: Ανησυχία στις Αρχές μήπως οι 400 μουσουλμάνοι αλλοδαποί επιστρέψουν στην Τουρκία

«Χτενίζουν» όλη την περιοχή αλλά δεν έχουν καταφέρει να τους εντοπίσουν

Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες της Αστυνομίας με επίγεια μέσα αλλά και drones, για τον εντοπισμό σε συγκεκριμένη νησίδα, στο τριεθνές του Έβρου, 400 μουσουλμάνων αλλοδαπών  προκειμένου να τους μεταφέρουν σε ελληνικό έδαφος.

Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε από τις τουρκικές αρχές για τους 400 αλλοδαπούς σε νησίδα και αμέσως ξεκίνησε έρευνες για να τους εντοπίσει.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη αμμονησιδα του ποταμού εχει μια ιδιαιτερότητα καθώς, ενώ ανήκει σε ελληνικό έδαφος, σχεδόν εφάπτεται των τουρκικών εδαφών. Η νησίδα αυτή βρίσκεται στην περιοχή Καπετάν Αντρέεβο στο τριεθνές.

Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα για τον εντοπισμό τους προκειμένου  αυτοί να μεταφερθούν στην Ελλάδα και να μην επιστρέψουν πίσω στην Τουρκία.

Παράλληλα «χτενίζουν» και άλλες νησίδες μήπως οι παράνομοι μετανάστες κινήθηκαν προς αυτές.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV