Προβοκατόρικα δημοσιεύματα από τουρκικά ΜΜΕ: Η ΕΛ.ΑΣ επιτέθηκε κατά διαδηλώνων για την Παλαιστίνη

Με επιθετικό και προβοκατόρικο τρόπο τα τουρκικά ΜΜΕ παρουσίασαν μικρής έκτασης επεισόδια που πραγματοποιήθηκαν έξω από την ισραηλινή πρεσβεία στην Αθήνα σε πορεία για την Παλαιστίνη.

Όπως αναφέρουν η ελληνική αστυνομία επιτέθηκε αναίτια κατά των διαδηλωτών (αλλοδαποί οι περισσότεροι) ενώ αυτοί διαδήλωναν ειρηνικά κατά της ισραηλινής επιθετικότητας στη Γάζα.

 

Η πορεία πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα του Σαββάτου προς την ισραηλινή πρεσβεία ως αλληλεγγύη προς το λαό της Παλαιστίνης  και την κλιμάκωση βίας ανάμεσα σε Ισραηλινούς και Παλαιστίνιους.

 

Νωρίτερα το μεσημέρι είχε πραγματοποιηθεί και μηχανοκίνητη πορεία «αλληλεγγύης» στους Παλαιστινίους στο κέντρο της Αθήνας. Στην πορεία συμμετείχαν στο μεγαλύτερο μέρος Πακιστανοί «πρόσφυγες» οι οποίοι αναστάτωσαν το κέντρο της πρωτεύουσας  του ελληνικού κράτους (;)

Οι διαδηλωτές κινήθηκαν σε κεντρικούς δρόμους και στην πλατεία Συντάγματος, κορνάροντας και κρατώντας σημαίες.

Η πορεία αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, [που διοργανώθηκε αργότερα είχε μάλιστα επικεφαλής τον αρχηγό των Πακιστανών Τζαβέντ Ασλάμ.
 


 

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV