Με μπαλόνια γεμάτα με κόκκινη μπογιά έγινε η βεβήλωση της ελληνικής σημαίας στο Καστελόριζο

Στις 26 Σεπτεμβρίου ένα τουρκικό drone προχώρησε σε μια προκλητική ενέργεια, πετώντας κόκκινη μπογιά πάνω στην ελληνική σημαία που ήταν στο Καστελόριζο. 

Το περιστατικό στο Καστελόριζο με τη βεβήλωση της γαλανόλευκης που είναι ζωγραφισμένη σε βράχο σε πλαγιά βουνού αναστάτωσε το ακριτικό νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπομπής του Mega, αξιωματικοί της κρατικής ασφάλειας Ρόδου που πήγαν στο Καστελόριζο, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας από την Αθήνα, κατέληξαν στο ότι η επίθεση έγινε με μπαλόνια γεμάτα με κόκκινη μπογιά που έπεσαν από το drone που είχε πετάξει πάνω από το σημείο.

Παράλληλα, όλα δείχνουν την τουρκική πλευρά, καθώς στο ακριτικό μας νησί δεν υπήρξε αγορά μπαλονιών ή κόκκινης μπογιάς εκείνο το διάστημα, ενώ από το drone που πετούσε πάνω από το σημείο την ημέρα της επίθεσης ακουγόταν ο τουρκικός εθνικός ύμνος.

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV