Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε συντριβή ιδιωτικού αεροσκάφους βόρεια της Μόσχας – με τη ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας να αναφέρει ότι ο Γεβγένι Πριγκόζιν ήταν στη λίστα των επιβατών δίχως ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί αν ο ίδιος είχε όντως επιβιβαστεί.

Στην ανακοίνωσή της η ρωσική Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας αναφέρει: «Ξεκίνησε έρευνα για τη συντριβή του αεροσκάφους Embraer που συνέβη απόψε στην περιοχή του Τβερ. Σύμφωνα με τη λίστα επιβατών, το όνομα και το επώνυμο του Γεβγένι Πριγκόζιν περιλαμβάνονταν στη λίστα αυτή».

Την είδηση μεταδίδουν ολοένα και περισσότερα διεθνή πρακτορεία, αλλά και λογαριασμοί στο Telegram που είναι φιλικά προσκείμενοι προς την Wagner, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το θάνατό του Γ.Πριγκόζιν. Το BBC από την πλευρά του δημοσιεύει πως ο Πριγκόζιν ήταν ανάμεσα στους επιβάτες και κατ επέκταση είναι νεκρός.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS στο αεροσκάφος Embraer, το οποίο εκτελούσε δρομολόγιο από τη Μόσχα προς την Αγία Πετρούπολη επέβαιναν επτά επιβάτες και τρία μέλη του πληρώματος.

https://twitter.com/WarMonitors/status/1694395349287198817

Το αεροσκάφος λέγεται ότι συνετρίβη στην περιοχή Τβερ, βόρεια της Μόσχας.

bbz-prigozin01
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ