Ο πρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας και πρώην υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού, δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ ετοιμάζεται για εισβολή στην Ρωσία αλλά και στις υπόλοιπες χώρες του CSTO, όπως, στην Λευκορωσία και στο Καζακστάν!

Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε κατά την επίσκεψή του στο Καζακστάν όπου πραγματοποιείται συνάντηση των μελών του CSTO.

«Η βορειοατλαντική Συμμαχία έχει δημιουργήσει στρατιωτική παρουσία και αναπτύσσει νέα όπλα κατά μήκος των βόρειων και δυτικών πτερυγίων της ζώνης συλλογικής ασφάλειας.

Ο αριθμός των προκλήσεων στον εναέριο χώρο αυξάνεται και πολλές στρατιωτικές ασκήσεις διεξάγονται για την εκπαίδευση και για μια εισβολή στα εδάφη των χωρών του CSTO», είπε ο Σόιγκου στους συναδέλφους του γραμματείς των συμβουλίων ασφαλείας των κρατών μελών του CSTO.

Χαρακτήρισε «τη συνεχή επέκταση του ΝΑΤΟ» άμεση απειλή για τους συμμάχους του CSTO.

«Η Δύση επιδιώκει τον προφανή στόχο να χρησιμοποιήσει την Ουκρανία ως όπλο εναντίον της Ρωσίας για να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ζημιά στη χώρα μας.

Έχει γίνει απολύτως σαφές ότι η προσπάθεια να επιβληθεί στρατηγική ήττα στη Ρωσία απέτυχε».

Αναφερόμενος στην ανατολική πλευρά του CSTO, ο Σόιγκου είπε ότι η Ρωσία ανησυχεί για νέα στρατόπεδα εκπαίδευσης μαχητών που δημιουργούνται σε όλο το Αφγανιστάν και τους τζιχαντιστές που συρρέουν στη χώρα της Κεντρικής Ασίας από τη Συρία και το Ιράκ.

Φυσικά αν συμβεί κάτι τέτοιο αυτό θα σημάνει την έναρξη ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου ο οποίος θα είναι και πυρηνικός.

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν μπορεί να τον κατανοήσει στην Ουάσινγκτον κύκλοι που κρύβονται πίσω από την κυβέρνηση των Δημοκρατικών (και των Ρεπουμπλικανών αλλά λόγω του Ν.Τραμπ περιορίζεται σημαντικά η επιρροή τους), φαίνεται να επιδιώκουν μία τέτοια σύγκρουση με το σκεπτικό ότι η ρωσική ηγεσία στην προσπάθειά της να μην κινδυνέψει η Ανθρωπότητα δεν θα προχωρήσει σε πυρηνικά πλήγματα κατά των ΗΠΑ και των χωρών του ΝΑΤΟ.

Όμως η Ρωσία έχει πυρηνικό δόγμα και η ηγεσίας της έχει πρωτίστως την ευθύνη για την χώρα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ