Δεν έχει τέλος η φρίκη από την αιφνιδιαστική επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ. Συνεχώς έρχονται στη δημοσιότητα βίντεο από την πρωτοφανή σφαγή αμάχων που ακολούθησε της εισβολής 300 έως 400 τρομοκρατών με μοναδικό στόχο να σκοτώσουν όσους περισσότερους Ισραηλινούς μπορούσαν.

Βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας απεικονίζει τη φρίκη σε ένα από τους ισραηλινούς οικισμούς στο νότιο Ισραήλ που κτυπήθηκαν από τους τρομοκράτες της Χαμάς.

https://twitter.com/JimFergusonUK/status/1710623083042619660

Συνολικά οι νεκροί στο Ισραήλ φτάνουν πλέον τους 600 και ο αριθμός αυτός ενδέχεται να αυξηθεί και άλλο.

Μόνο σε μια συναυλία που πραγματοποιούταν στο  νότιο Ισραήλ, κοντά στην Λωρίδα της Γάζας φέρεται να έχουν βρεθεί πάνω από 250 νεκροί.

Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες ότι μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και πολλοί πολίτες άλλων χωρών όπως Γερμανοί, Αμερικανοί, Καναδοί και Νορβηγοί.

Η Gili Yoskovich βρισκόταν ανάμεσα στους εκατοντάδες νέους που είχαν πάει στο  φεστιβάλ μουσικής στο νότιο Ισραήλ, κοντά στη Λωρίδα της Γάζας, όταν τρομοκράτες της Χαμάς άνοιξαν πυρ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου και σκόρπισαν τον θάνατο.

Η γυναίκα που είναι μητέρα δυο παιδιών περιέγραψε στο BBC την αγωνία και τον τρόμο που έζησε μέχρι να καταφέρει να διαφύγει. Για να γλιτώσει από βέβαιο θάνατο κατάφερε να κρυφτεί κάτω από ένα δέντρο σε ένα χωράφι την ώρα που ένοπλοι περιφέρονταν και πυροβολούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ