Με νέα τοποθέτηση του στον λογαριασμό του στο Telegram, ο πρώην Ρώσος πρόεδρος και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ, αποκάλυψε ότι λόγω της συνενοχής των δυτικών χωρών στην καταστροφή των αγωγών Nord Stream 1 και 2 η Ρωσία νομιμοποιείται να πλήξει τις καλωδιακές συνδέσεις της Δύσης στους πυθμένες των ωκεανών!

Πρόσθεσε μάλιστα πως λόγω της εμβέλειας των δυτικών όπλων που λαμβάνει η Ουκρανία, η Ρωσία δεν έχει άλλη επιλογή από το να φτάσει μέχρι το… Λβιβ.

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Δύο σκέψεις για καλημέρα

1. Χθες ο Πρόεδρος της Ρωσίας μίλησε για την ανάγκη δημιουργίας αποστρατιωτικοποιημένης (νεκρής) ζώνης για την ασφάλεια της χώρας μας. Δεδομένων των εχθρικών αποφάσεων για τον εφοδιασμό του καθεστώτος του Κιέβου με ολοένα και περισσότερα όπλα μεγάλης εμβέλειας, μια τέτοια ζώνη θα πρέπει να περάσει κατά μήκος των συνόρων του Lvov (Πολωνικό Lemberg) προκειμένου να διαδραματίσει πραγματικό αμυντικό ρόλο. Τότε αυτά θα είναι τα νέα ασφαλή σύνορα αυτού που ονομαζόταν «χώρα 404».

2. Εάν αναλογιστούμε την αποδεδειγμένη συνενοχή των δυτικών χωρών στην καταστροφή  των αγωγών Nord Streams, τότε δεν μας μένουν κανένας, έστω και ηθικός, ενδοιασμός για να προχωρήσουμε στην καταστροφή των καλωδιακών επικοινωνιών των εχθρών μας, που βρίσκονται στον πυθμένα του ωκεανού».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ