Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της χώρας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναφερόμενος στην αιματηρή επίθεση στη Μόσχα στις 22 Μαρτίου, είπε πως εάν αποδειχθεί ότι πίσω από αυτή κρύβονται οι ηγέτες της Ουκρανίας, τότε αυτοί θα εξοντωθούν και δεν θα δικαστούν.

Χαρακτήρισε μάλιστα την Ουκρανία ως τρομοκρατικό κράτος το οποίο σκοτώνει ακόμα και τους ίδιους τους πολίτες της.

«Προέκυψε συζήτηση για το αν ήρθε η ώρα να αναγνωριστεί η λεγόμενη πρώην Ουκρανία ως τρομοκρατικό κράτος σε διεθνές επίπεδο.

Η συζήτηση είναι αρκετά σχολαστική. Γιατί;

– Η Ουκρανία είναι ήδη ένα τρομοκρατικό κράτος που σκοτώνει ελεύθερα δικούς της και (!) ξένους πολίτες χωρίς συνέπειες.

Δολοφονεί σε πόλεις και χαρακώματα, σκοτώνει ακόμα και στις φυλακές.

Αυτό είναι προφανές ακόμη και για τις άσχημες Βρετανίδες και τους γεροντικούς άνδρες με μεγάλα αθλητικά παπούτσια για σταθερότητα στο γκαζόν του Λευκού Οίκου.

Εάν ληφθούν επαρκή στοιχεία ότι πίσω από την τρομοκρατική επίθεση κρύβονται αποβράσματα όπως το τάγμα Azov, ο Budanov ή ο Zelensky, φυσικά, δεν θα δικαστούν σε κάποιο βρωμερό ΔΠΔ (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο).

Είναι αδύνατο να προωθηθεί μια τέτοια απόφαση στον ΟΗΕ λόγω της ρωσοφοβικής συναίνεσης και του αγγλοσαξονικού βέτο στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

-Τι να κάνετε; Απλά συντρίψτε τα γουρούνια του νεοναζί Μπαντέρα, όπως έκανε γενναία η MGB (πρώην KGB) της ΕΣΣΔ μετά τον πόλεμο.

Και οι ηγέτες πρέπει να εξαλειφθούν όταν παρουσιαστεί η ευκαιρία. Στο Κίεβο ή σε άλλο κατάλληλο μέρος».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ