Ο Μαρκ Έπστιν, ο αδερφός του νεκρού δισεκατομμυριούχου και καταδικασμένου για καταδικασμένος δράστης σεξυαλικά εγκλήματα  Τζέφρι Έπστιν, δήλωσε ότι ο αδερφός του δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε στη φυλακή ενώ κατηγόρησε το πρώην Γενικό Εισαγγελέα των ΗΠΑ Μπίλ Μπαρ ότι συμμετείχε στη συγκάλυψη του θανάτου.

Σύμφωνα με τον Μαρκ Έπστιν,, η δήλωση του Μπαρ ότι ο θάνατος του αδερφού του ήταν το αποτέλεσμα «μιας τέλειας καταιγίδας κακοτεχνιών» ήταν απλά μια  προσπάθεια απόκρυψης της αλήθειας.

«Ναι, υπήρξαν λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο αδερφός μου αυτοκτόνησε», είπε σε συνέντευξή του στο NewsNation. «Υπάρχουν πολλοί λόγοι, υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους δεν θα αυτοκτονούσε τότε».

«Τα ευρήματα στον λαιμό του Τζεφ παραπέμπουν σε θάνατο δια στραγγαλισμού. Είναι μια σκέψη που τρομάζει, ότι μπορεί να δολοφονηθείς στη φυλακή από την κυβέρνηση», είπε ακόμη.

Ο Μαρκ Έπστιν, αμφισβήτησε περαιτέρω τα κίνητρα πίσω από τις ενέργειες του Μπαρ, ρωτώντας ποιον προστάτευε ο πρώην ΓΕ.

«Δεν ασχολήθηκα με την καθημερινότητά του, οπότε δεν ξέρω τι ξέρει, αλλά για να επιστρέψω στην αρχική σας ερώτηση, γιατί; Θέλω να πω, θα έπρεπε να ρωτήσεις τον Μπιλ Μπαρ», συνέχισε ο αδερφός του Τζέφρι.

«Αν το κάλυπτε αυτό, όπως φαίνεται, για ποιον το κάλυπτε; Ποιον προστάτευε ο Μπιλ Μπαρ;»

Ο Μαρκ Έπστιν, διατύπωσε πρόσφατα ορισμένα ερωτήματα αναφορικά με την έρευνα για τον θάνατο του αδερφού του κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Piers Morgan.

«Ο ιατροδικαστής  που έκανε την αυτοψία δεν προσδιόρισε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Δεν μπορούσε να βγάλει τέτοιο συμπέρασμα», είπε στον Μόργκαν.

«Είπαν ότι έμοιαζε περισσότερο με ανθρωποκτονία», πρόσθεσε. «Αλλά στο αρχικό πιστοποιητικό θανάτου για την αιτία θανάτου έλεγε ότι εκκρεμεί, που σημαίνει ότι εκκρεμεί περαιτέρω έρευνα».

Αναφερόταν σε αυτοψία που πραγματοποιήθηκε από τον ιατροδικαστή Δρ. Michael Baden.

Συνέχισε δε, λέγοντας   ότι ένας από τους πλούσιους, διάσημους και ισχυρούς συνεργάτες του αδελφού του πιθανότατα τον σκότωσε, αν και δεν αποκάλυψε ποιος πίστευε ότι θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια κίνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ