Η υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Μαρία Ζαχάροβα, προχώρησε σε δηλώσεις μετά την παρέμβαση των ΗΠΑ για να διαψεύσουν ότι το Κίεβο σχετίζεται με το μακελειό που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Crocus City Hall της Μόσχας.

Όπως χαρακτηριστικά, ανέφερε:

«Επίσημος εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Adrienne Watson: Η Ουκρανία δεν εμπλέκεται στην τρομοκρατική επίθεση στο Krasnogorsk, φταίει το απαγορευμένο ISIS.

Μακάρι να μπορούσαν να διευθετήσουν τη δολοφονία του δικού τους Προέδρου Κένεντι τόσο γρήγορα. Αλλά όχι, για περισσότερα από 60 χρόνια δεν κατάφεραν να μάθουν ποιος τον σκότωσε. Ή μήπως το έκανε ο ISIS; Ή θα καθυστερήσουν άλλα 60 χρόνια με συγκεκριμένα, παίζοντας με την όποια “εποικοδομητική αβεβαιότητα”;

Ή ας πάρουμε την τρομοκρατική επίθεση στο Nord Stream; Εκεί, σύμφωνα με τις Ηνωμένες Πολιτείες (και οι New York Times επικαλέστηκαν σχόλια αξιωματούχων), συμμετείχαν Ουκρανοί. Είναι αλήθεια ότι τότε οι αμερικανικές αρχές έπιασαν πάτο.

Έτσι εξακολουθούν να ψαχουλεύουν εκεί για να αναζητήσουν είτε το Κίεβο είτε τους δύτες του ISIS. Ούτε μια λέξη δεν ειπώθηκε από την Ουάσιγκτον καλώντας τη Δανία και τη Σουηδία να μην σταματήσουν να αναζητούν τους υπεύθυνους και η πρόταση της Ρωσίας για έρευνα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ μπλόκαρε από τους Αγγλοσάξονες στο Συμβούλιο Ασφαλείας.

Όλα αυτά υποδηλώνουν ότι οι πολιτικές ελίτ των Η.Π.Α. έχουν αποκτήσει δεξιότητες κατά τη διάρκεια των δεκαετιών στο να αποσπούν επιδέξια την προσοχή από εγκλήματα υψηλού προφίλ με κάθε είδους σκηνοθεσία.

Ως εκ τούτου, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση στο Δημαρχείο του Κρόκους, οποιαδήποτε φράση από την Ουάσιγκτον που δικαιολογεί το Κίεβο θα πρέπει να θεωρείται ως αποδεικτικό στοιχείο.

Άλλωστε, η χρηματοδότηση των τρομοκρατικών δραστηριοτήτων της ομάδας οργανωμένου εγκλήματος του Κιέβου από Αμερικανούς φιλελεύθερους δημοκράτες και η συμμετοχή στα σχέδια διαφθοράς της οικογένειας Μπάιντεν συνεχίζονται εδώ και πολλά χρόνια».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ