Νεκρός είναι, δυστυχώς ο Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και μεγάλη ελπίδα της Δεξιάς στη χώρα, Τσάρλι Κερκ.

Ο Αμερικανός πατριώτης ακτιβιστής, Τσάρλι Κερκ, δέχθηκε πυροβολισμούς από αριστερό εξτρεμιστή την ώρα που μετείχε σε εκδήλωση στο πανεπιστήμιο Utah Valley στις ΗΠΑ.

Ο Τ.Κερκ, που είναι σύμμαχος του Ν.Τραμπ και επικεφαλής της φοιτητικής ομάδας Turning Point US, μιλούσε σε συγκέντρωση πολιτών, όταν εμφανίστηκε ο επίδοξος αριστερός δολοφόνος του και τον πυροβόλησε.

Ο 31χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ «Turning Point USA» έκανε μια παρουσίαση όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί όπως βλέπετε στο βίντεο.

Ο αντιπρόεδρος Τζέι Ντι Βανς, σε δήλωσή του ζητά «μια προσευχή για τον Τσάρλι Κερκ».

Ο διευθυντής του FBI, Κας Πατέλ, με ανάρτησή του στην πλατφόρμα X, ανέφερε: «Παρακολουθούμε στενά τις αναφορές για τον τραγικό πυροβολισμό που αφορά τον Τσάρλι Κερκ στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα. Οι σκέψεις μας είναι με τον Τσάρλι, τους αγαπημένους του και όλους όσους επηρεάστηκαν».

Πρόσθεσε πως πράκτορες του FBI θα βρεθούν σύντομα στο σημείο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ