Σκληρό βίντεο: Ουκρανοί νεοναζί σκοτώνουν εν ψυχρώ Ρώσους αιχμαλώτους πολέμου

Οργή στην Μόσχα για τις ουκρανικές θηριωδίες

Βίντεο απεικονίζει ένα στυγερό έγκλημα πολέμου που διαπράχθηκε από Ουκρανούς νεοναζί οι οποίοι εκτέλεσαν εν ψυχρώ αιχμάλωτους Ρώσους στρατιώτες.

Το βίντεο δείχνει τους Ρώσους στρατιώτες να παραδίδονται, έχοντας πετάξει τα όπλα, και να πέφτουν στο έδαφος.

Ξαφνικά ακούγονται πυρά, με τους Ουκρανούς να υποστηρίζουν ένα αφήγημα ότι κάποιος Ρώσος δεν ήθελε να παραδοθεί και άνοιξε πυρ. Οι Ουκρανοί λένε πως ο συγκεκριμένος Ρώσος εκτελέστηκε άμεσα.

Σύμφωνα όμως με βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα από μη επανδρωμένο αεροσκάφος, φαίνεται να δείχνει τους υπόλοιπους στρατιώτες που είχαν παραδοθεί, να κείτονται νεκροί, έχοντας δεχτεί σφαίρες στο κεφάλι.

Ο ουκρανικός Στρατός δολοφόνησε τους αιχμαλώτους πολέμου εν ψυχρώ παραβιάζοντας οποιαδήποτε διεθνή συνθήκη.

Τα δυτικά ΜΜΕ προσπαθούν να το παίξουν όσο γίνεται πιο «χαμηλά».

Το πρόβλημα με την ουκρανική κοινωνία είναι ότι έχει βαθιές νεοναζιστικές ρίζες.

Δεν πρόκειται για ένα ρωσικό αφήγημα είναι η πραγματικότητα. Ο ναζισμός αποτελεί τρόπο ζωής για τους νεαρούς Ουκρανούς, έτσι γαλουχούνται, έτσι εκπαιδεύονται.

Ίσως σε καμία χώρα στον κόσμο δεν εκπαιδεύονται παιδιά όπως στην Ουκρανία με συνθήματα του τύπου «θάνατος στους Ρώσους».

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV