Οι Αμερικανοί θέλοντας να αποφευχθεί ακόμα και η υπόνοια ενός πυρηνικού πολέμου είπαν την αλήθεια και αποκάλυψαν πριν από λίγο ότι οι πύραυλοι που έπεσαν χθες στην Πολωνία και σκότωσαν δύο ανθρώπους ήταν… πολωνικοί!

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης των ΗΠΑ αναφέρουν πως με βάση τα πρώτα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση τους, ο πύραυλος ο οποίος κατέπεσε χθες Τρίτη σε χωριό της νοτιοανατολικής Πολωνίας με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δυο άνθρωποι ήταν αντιαεροπορικός, δηλαδή S-300, κι εκτοξεύθηκε από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις για την κατάρριψη ρωσικού εισερχόμενου πυραύλου, ανέφερε μέσω Twitter ρεπόρτερ του πρακτορείου ειδήσεων Associated Press.

To ότι ο πύραυλος ενδέχεται να ήταν ουκρανικός το είχε αποκαλύψει στο πρωινό του δημοσίευμα το pronews.gr.

Συγκεκριμένα γράφαμε:

«Αν ο πύραυλος ήταν ρωσικός οι Αμερικανοί θέλουν να το αποκρύψουν για να μη συμβεί ο πυρηνικός εφιάλτης από τον οποίο θα καταστραφούν ολοσχερώς και οι ίδιοι μαζί με όλους μας.

Ωραία τα περί συμμαχίας, άρθρο πέντε κ.λ.π. αλλά αυτά καλό είναι να μείνουν στο επίπεδο του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

Αν ο πύραυλος ήταν ουκρανικός ούτε αυτό θέλουν να μαθευτεί καθώς ο αντίκτυπος στην κοινή Δυτική γνώμη θα είναι αρνητικός και τεράστιος εναντίον του Κιέβου».

Αυτό σημαίνει πως η κυβέρνηση Μπάιντεν με έντεχνο τρόπο θέλει να εκτεθεί το Κίεβο για να… διαπραγματευτεί χωρίς να ζητάει πολλά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ