Σουηδία: Τερματίζει την έρευνα κατά του YPG/PKK

Είχε ξεκινήσει μετά από τουρκική απαίτηση

Οι σουηδικές αρχές τελείωσαν την έρευνά τους σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έδειχναν φωτογραφίες της λεγόμενης σημαίας των YPG/PKK και του φυλακισμένου αρχηγού της Abdullah Ocalan, που προβάλλονταν σε δημόσια κτίρια στην πρωτεύουσα της χώρας.

Την περασμένη εβδομάδα, λογαριασμοί μέσων κοινωνικής δικτύωσης που συνδέονται με το PKK και το συριακό παρακλάδι του YPG, μοιράστηκαν εικόνες που δείχνουν τη λεγόμενη σημαία της οργάνωσης και την εικόνα του αρχηγού της να προβάλλονται στο ιστορικό Δημαρχείο και στο Globen Avicii Arena Sports Hall.

Μετά τις αντιδράσεις του Πρέσβη της Τουρκίας στη Σουηδία Hakkı Emre Yunt και άλλων για τις δραστηριότητες προπαγάνδας των τρομοκρατών, ο δήμος Στοκχόλμης είχε υποβάλει ποινική μήνυση.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV