Βίντεο: Οι ρωσικές δυνάμεις «ισοπεδώνουν» τις θέσεις του Τάγματος Αζόφ στην Μαριούπολη

Ανηλεής βομβαρδισμός με TOS-1

Η επίθεση στο εργοστάσιο της μεταλλουργίας κοντά στο λιμάνι, του τελευταίου θύλακα του Τάγματος Αζόφ ξεκίνησε χθες μετά την λήξη του τελεσίγραφου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο το τάγμα του Αζόφ κυριολεκτικά «σφυροκοπείται» από πυραύλους ΤΟS-1 και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει επιχειρησιακό.

Εδώ οι Ρώσοι έχουν ένα «στρατηγικό» πρόβλημα: Δεν ήθελαν την καταστροφή του εργοστασίου, το οποίο το θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό οικονομικά, αλλά δεν θέλουν και απώλειες τις οποίες όμως χωρίς τον βομβαρδισμό δύσκολα θα απέφευγαν σε τέτοιου είδους μάχη.

Μην ξεχνάμε ότι οι του Τάγματος Αζόφ ξέρουν τι τους περιμένει, αν συλληφθούν ζωντανοί.Σε έτερο βίντεο φαίνεται πως οι Ουκρανοί έχουν χρησιμοποιήσει βαρύ οπλισμό εντός κατοικημένων περιοχών.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV