50.000 σκληροτράχηλοι Σιβηριανοί στρατιώτες μεταφέρονται από Άπω Ανατολή

Η Ρωσία μεταφέρει στρατεύματα από την Άπω Ανατολή στην Ευρώπη

Η Ρωσία μεταφέρει περίπου 50.000 σκληροτράχηλους Σιβηριανούς από την Άπω Ανατολή στην Ευρώπη, πρόκειται για τους στρατιώτες που είχαν μπει πρώτοι στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο στο Βερολίνο.

Συγκεκριμένα ρωσικά στρατεύματα οι βάσεις των οποίων βρίσκονται στη ρωσική Άπω Ανατολή θα διεξαγάγουν γυμνάσια στην επαρχία Αστραχάν, η οποία βρίσκεται στα όρια μεταξύ του ευρωπαϊκού και του ασιατικού τμήματος της Ρωσίας, σύμφωνα με όσα μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, επικαλούμενο τη διοίκηση των δυνάμεων του ανατολικού τομέα της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης, οι μονάδες που μετακινούνται θα εκτελέσουν ασκήσεις ιδίως για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. 

Να σημειωθεί ότι η Ρωσία είχε μεταφέρει ξανά στρατεύματα από την Άπω Ανατολή στην Ευρώπη μόνο στην κατάληψη του Βερολίνου στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς ο στόχος τους δεν είναι οι Ουκρανοί, αλλά για να χρησιμοποιηθούν ως εφεδρεία για πιθανή προέλαση σε Πολωνία, Γερμανία στα δυτικά και Ρουμανία, Βουλγαρία στα νότια, ενώ υπάρχουν άλλες 100.000 έτοιμοι να μεταφερθούν από τα σύνορα με Κίνα και Μογγολίας.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV