Σερβική Δράση: «Στηρίζουμε Λουκασένκο αλλά όχι στο ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης»

Το εθνικιστικό κίνημα «Σερβική Δράση» (Србска Акција) σχετικά με την ένταση στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί πως αν και υποστηρίζει τον Λουκασένκο στο συγκεκριμένο ζήτημα έχει προχωρήσει σε λάθος κίνηση όπως αναφέρει το redskywarning.blogspot.com.

«Την Πέμπτη, μια άλλη «Πορεία Διαμαρτυρίας» πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία, μια μεγάλη πολωνική παραδοσιακή εθνικιστική εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαμε και εμείς οι ίδιοι.

Το κύριο θέμα της φετινής πορείας είναι η τρέχουσα κρίση στα σύνορα Λευκορωσίας-Πολωνίας. Δηλαδή, οι αρχές της Λευκορωσίας (κάποιοι ισχυρίζονται ότι οι αρχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας βρίσκονται πίσω από αυτό) άρχισαν να φέρνουν μεγάλο αριθμό μεταναστών από τη Μέση Ανατολή με σκοπό να τους φέρουν στην Πολωνία, προκειμένου να την αποσταθεροποιήσουν, επειδή η σημερινή Πολωνία , που κυβερνάται από φιλοαμερικανούς φιλελεύθερους φιλο-Νατοϊκούς στα σύνορα με τον ρωσικό κόσμο.

Και έτσι, οι υπηρεσίες της Λευκορωσίας στέλνουν μεγάλο αριθμό μεταναστών στην Πολωνία σε πολλά σημεία κατά μήκος των συνόρων και ο πολωνικός στρατός φυσικά προσπαθεί να τον αποτρέψει, επειδή οι πολωνικές αρχές, όπως και οι ουγγρικές, μάχονται ενάντια στην εισροή μεταναστών.

Ποια είναι η θέση μας σε αυτή τη σύγκρουση;

Η Λευκορωσία είναι μια αδελφική ορθόδοξο-σλαβική (και ρωσική) χώρα, ο πρόεδρός της Αλεξάντερ Λουκασένκο είναι δηλωμένος φίλος των Σέρβων και η ίδια η Λευκορωσία αντιστέκεται με επιτυχία στην πανούκλα της παγκόσμιας υστερίας του Covid.

Μεταξύ των αρνητικών πραγμάτων στη σημερινή Λευκορωσία είναι η ισχυρή κομμουνιστική κληρονομιά, καθώς και η αυτονομιστική ιδέα ενός λευκορωσικού ανεξάρτητου έθνους πέρα ​​από το ρωσικό έθνος, η οποία διατηρείται από το σημερινό καθεστώς της Λευκορωσίας (αν και, φυσικά, υπάρχει και η πολύ λιγότερο έντονη ρωσοφοβική αντιπολίτευση της Λευκορωσίας). Αλλά αυτό είναι πολύ λιγότερο σημαντικό από το γεγονός ότι η Λευκορωσία του Λουκασένκο είναι ένα προπύργιο αντίστασης στην κατοχή των Παγκοσμιοποιητών.

Επομένως, γενικά υποστηρίζουμε τη Λευκορωσία στη σύγκρουση με οποιοδήποτε καθεστώς του ΝΑΤΟ, αλλά όχι σε αυτήν την περίπτωση και σε αυτήν τη σύγκρουση. Γιατί αυτή είναι μια εντελώς τρελή κίνηση του Λουκασένκο.

Το πολωνικό καθεστώς είναι φιλοαμερικανικό και φιλελεύθερο, αλλά συμβιβάζεται με τα δεξιά φρονήματα των περισσότερων Πολωνών και ακολουθεί μια πολιτική κατά της εισροής μεταναστών, κατά των αμβλώσεων και κατά της ατζέντας «LGBT». Ως εκ τούτου, μπορεί να ειπωθεί ότι το πολωνικό καθεστώς έχει δύο όψεις του νομίσματος.

Η γεωπολιτική πλευρά, που είναι η αρνητική (φιλοαμερικανική) όψη και η εγχώρια πολιτική πλευρά - η οποία έχει και σημαντικά θετικά δεξιά, δηλαδή αντιφιλελεύθερα και αντιατλαντικά χαρακτηριστικά. Εισάγοντας μετανάστες στην Πολωνία, ο Λουκασένκο χτυπά την υγιή πλευρά της Πολωνίας και τρέφει την ανθυγιεινή.

Επειδή οι Πολωνικές "ΜΚΟ" και οι αριστεροί είναι ενθουσιασμένοι με την εισροή μεταναστών, επιτίθενται στον πολωνικό στρατό, με κατηγορίες ότι είναι φασιστικός κ.λπ.

Οι Πολωνοί εθνικιστές τα αναφέρουν όλα αυτά, υποστηρίζουν τον στρατό και πηγαίνουν εθελοντικά να ενταχθούν στις δυνάμεις των συνόρων. Υποστηρίζουμε επίσης πλήρως τους Πολωνούς εθνικιστές (που κατά τα άλλα είναι αντίπαλοι των πολωνικών αρχών, αντίπαλοι του ΝΑΤΟ και της ΕΕ και είναι μεγάλοι φίλοι των Σέρβων) στην προστασία των συνόρων της χώρας τους.»

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV