Σκληρό βίντεο: Ταλιμπάν βασανίζουν Αφγανό με την κατηγορία της μοιχείας (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει μερικούς Ταλιμπάν να βασανίζουν Αφγανό πολίτη με την κατηγορία της μοιχείας. 

Το Αφγανιστάν έχει μετατραπεί σε μια απέραντη κόλαση για κάθε Αφγανό πολίτη που δεν ανήκει στους Ταλιμπάν και φυσικά οι φρικτές αυτές καταστάσεις θα πρέπει να αφορούν και την Ελλάδα, καθώς σε καθημερινή βάση μπαίνουν στη χώρα μας παράνομοι μετανάστες, για τους οποίους κανείς δεν έχει στοιχείο για το εάν ανήκουν στους Ταλιμπάν, στον ISIS ή σε κάποια άλλη τρομοκρατική οργάνωση. 

Παράλληλα ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βλέπει στο πρόσωπο των Ταλιμπάν, άλλον έναν βάρβαρο στρατό που μπορεί να χρησιμοποιήσει στις επιθετικές βλέψεις της κατά των εχθρών.

Το γεγονός αυτό δυστυχώς έχει αποδειχτεί. Δεν είναι μία μελλοντική απειλή, αλλά ένας υπαρκτός κίνδυνος, που τον είδαμε σε χώρες όπου η Τουρκία ενεπλάκη σε στρατιωτικές επεμβάσεις. Εκτός από την Συρία, ο στρατός των βάρβαρων, χρησιμοποιήθηκε στην Λιβύη, στο βόρειο Ιράκ και στο Αρτσάχ.

Οποιαδήποτε συζήτηση λοιπόν δυτικών χώρων με τους Ταλιμπάν, ρίχνει νερό στον μύλο της Τουρκίας, όπως ακριβώς έγινε και με τους Σύριους τρομοκράτες, που η Δύση τους παρουσίαζε ως «μαχητές της Δημοκρατίας»!

Δείτε το σκληρό βίντεο με δική σας ευθύνη:

Warning! Harsh Graphics: the Taliban terrorists are torturing a man for the accusation of adultery, without jury, in northern Afghanistan.

This is the so called “changed” Taliban. Please mention & retweet so the world see what the Taliban are doing to ordinary Afghans! pic.twitter.com/Q19gR3KVCo

— Col Rahman Rahmani (@rahmanrahmanee) October 16, 2021

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV