Ο διοικητής των αμερικανικών δυνάμεων Ευρώπης & Αφρικής στην Αλεξανδρούπολη

Επίσκεψη του στρατηγού Διοικητή του 21st Theater Sustainment Command των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Ευρώπης και Αφρικής, Υποστράτηγου Christopher Mohan, πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος του ΟΛΑ Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, που τον υποδέχθηκε μαζί με τον Διευθυνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου, ο κ.Mohan επιθεώρησε το νέο εμπορικό τερματικό του λιμένα της Αλεξανδρούπολης, όπου πραγματοποιείται η εκφόρτωση μεγάλου αριθμού conteiners, οχημάτων και πτητικών μέσων στα πλαίσια των επιχειρήσεων Poseidon Trident 2021 του NATO, τα οποία έφερε την Τετάρτη στο “θηριώδες” μεταγωγικό ENDURANCE.

Τον Αμερικανό Στρατηγό, ο οποίος έχει επισκεφθεί και άλλες φορές την Αλεξανδρούπολη λόγω της έντονης κινητικότητας και παρουσίας των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ, συνόδευε ο Στρατηγός Διοικητής της 12ης Μεραρχίας Έβρου, Υποστράτηγος Χρήστος Μπούφης.

 

 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV