Το «μυστήριο» περιπλέκεται: Γιατί έδειξε στην κάμερα ένα κόκκινο ντοσιέ ο Τραμπ;

Ένα βίντεο από το εσωτερικό του οικήματος από το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολουθούσε τη μεγάλη συγκέντρωση στην Ουάσιγκτον, έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά και ιδιαίτερα αναφορικά με την βιασύνη που οι Δημοκρατικοί θέλουν να τον παραπέμψουν και να τον καθαιρέσουν λίγες ημέρες πριν παραδώσει στον Μπάιντεν.

Το βίντεο δείχνει τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο, την κόρη του Ιβάνκα, τον γιο του, Έρικ, τον προσωπάρχη Μάρκ Μέντοους κι άλλους να παρακολουθούν από οθόνες το συγκεντρωμένο πλήθος των Αμερικανών πατριωτών που διαδήλωσαν κατά της νοθείας στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Το βίντεο στην αρχή δεν δείχνει κάτι το ιδιαίτερο στη συνέχεια όμως δείχνει τον Αμερικανό πρόεδρο να κρατά στα χέρια του ένα κόκκινο ντοσιέ και να το επιδεικνύει θέλοντας να το καταγράψει η κάμερα.

Το μέγα ερώτημα όμως είναι τι μπορεί να περιέχει αυτό το κόκκινο ντοσιέ και για ποιο λόγο ο Αμερικανός πρόεδρος το κρατά για να το  καταγράψει η κάμερα. Σύμφωνα με κάποιες ερμηνείες  πρόκειται για τη φόρμα 4414 η οποία αποτελεί απόρρητο έγγραφο εμπιστευτικών πληροφοριών (SENSITIVE COMPARTMENTED INFORMATION NONDISCLOSURE AGREEMENT).

Τι μπορεί να περιέχουν αυτές; Κανείς δεν γνωρίζει προς το παρόν. Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είναι στοιχεία για τη νοθεία τα οποία δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα ακόμη κάποιοι άλλοι λένε τίποτα: Απλώς κρατούσε την ομιλία του, την οποία θα έδινε λίγο αργότερα. .

https://twitter.com/intheMatrixxx/status/1347565565850869761?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1347565565850869761%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.godlikeproductions.com%2Fforum1%2Fmessage4661467%2Fpg2

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV