Τουρκικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ για επιχείρηση αποναρκοθέτησης

Η Τουρκία έχει αναπτύξει ειδικές δυνάμεις που θα συμμετάσχουν στην επιχείρηση αποναρκοθέτησης στο ελεγχόμενο από το Αζερμπαϊτζάν τμήμα της περιοχής Ναγκόρνο-Καραμπάχ , ανέφερε το υπουργείο Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν στις 30 Νοεμβρίου.

«Οι ειδικοί των Τουρκικών Ένοπλων Δυνάμεων για εντοπισμό ναρκών και αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών έχουν αρχίσει να βοηθούν τους Αζέρους στην εκκαθάριση των περιοχών που 'απελευθέρωσε' το Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

»Οι τουρκικές δυνάμεις θα εργαστούν για την αποναρκοθέτηση αυτών των περιοχών καθώς και τον εντοπισμό εκρηκτικών συσκευών, όπως και για την οργάνωση εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τις μηχανικές μας μονάδες.

Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας της αδελφικής Τουρκίας για την υποστήριξη που παρέχεται », αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείο Άμυνας του Μπακού.

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV