Οι Τούρκοι βομβάρδιζαν όλη τη νύχτα πόλεις και χωριά στη βόρεια Συρία (βίντεο)

Προετοιμασίες εισβολής;

Οι επιθέσεις της Τουρκίας σε πόλεις της βόρειας και ανατολικής Συρίας συνεχίστηκαν όλη τη νύχτα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «mezopotamya».

Οι Τούρκοι βομβάρδισαν πόλεις και χωριά στις περιοχές του Αφρίν, Σάχμπα και Τελ Αμπιάντ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα:

«Ο τουρκικός στρατός κατά τη διάρκεια της νύχτας βομβάρδισε τα χωριά Sheikh Eli, Dirdara και Til Tewil του Til Temir, Ziwan, Şealê και Til Enap της Shehba, Tat Merash, Tinib, Merenaz, Alqamiyê, Malikiyê και Şewarqa της περιοχής Shera του Αφρίν.

Στο στόχαστρο έγιναν και πάλι τα χωριά Cirnik στην Αμούντα  του κυβερνείου της αλ Χασάκα και τα χωριά Xan, Evdikoy και Qertel στη δυτική ύπαιθρο του Girê Spî ( Τελ Αμπιάντ).

Δεν αναφέρθηκαν ακόμη οι συνέπειες του τουρκικού βομβαρδισμού, αλλά ο στόχος των Τούρκων είναι η τρομοκράτηση των Κούρδων κατοίκων των περιοχών και ο διωγμός τους από τις περιοχές που κατοικούν.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV