Χ.Ακάρ: «Τα καθάρματα θα λογοδοτήσουν»

Οι δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΑΜ για τις επιδρομές σε Συρία και Β.Ιράκ

Ήρθε «η ώρα του λογαριασμού», διεμήνυσε μέσω twitter ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, ο Χουλουσί Ακάρ, πάνω από φωτογραφία που εικονίζει τουρκικό μαχητικό F-16 καθώς απογειώνεται για νυχτερινή επιχείρηση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη αεροπορική επίθεση της Άγκυρας σε Συρία και βόρειο Ιρακ, όπως επιβεβαίωσε το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

«Τα καθάρματα θα λογοδοτήσουν για τις ύπουλες επιθέσεις τους», πρόσθεσε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, που από την πρώτη στιγμή θεώρησε υπεύθυνους τους Κούρδους της Συρίας για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη.

«Οι φωλιές των τρομοκρατών ισοπεδώνονται με πλήγματα ακριβείας», συμπλήρωσε σε δεύτερη ανάρτηση, που συνόδευσε με μοντάζ από την καταστροφή στόχου από αέρος, χωρίς να διευκρινίσει πού βρισκόταν.

 

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV