Τούρκος αναλυτής: «Από τα 10 εκατ. πληθυσμό της Ελλάδας, Έλληνες είναι μόνο τα 2»

Ο απόστρατος αεροπορίας και αναλυτής Ερντογάν Καρακούς, μίλησε σε εκπομπή του CNNTURK, και μεταξύ άλλων ανέφερε πως «στα επόμενα 50 χρόνια με την Ελλάδα δεν θα αλλάξει τίποτε. Για ποιο λόγο δεν θα αλλάξει, ξέρετε;»

“Διότι από αυτούς που σήμερα στην Ελλάδα αποκαλούμε Έλληνες, οι πραγματικοί είναι ένας πληθυσμός 2 εκατομμυρίων. Για αυτό τον λόγο, για να μπορέσει η Ελλάδα να διατηρήσει και να διασφαλίσει την ενότητα της, πρέπει να συνεχίσει την διένεξη της Ελλάδας των 10 εκ. με την Τουρκία.

“Αν δηλαδή βάλτε στην άκρη κάποιο περιστατικό με την Ελλάδα, αυτό σίγουρα πρέπει να το σκεφτείτε. Η Ελλάδα γνωρίζει ότι αν μαζέψετε τους Βλάχους, Μακεδόνες, Αλβανούς, Καραμανλήδες και Οθωμανούς Τούρκους, ο πληθυσμός της είναι μόνο στα δύο εκατομμύρια. Είναι οι πραγματικοί Έλληνες”.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV