Ρ.Τ.Ερντογάν: «Προχωράμε σε ιστορικό μετασχηματισμό στην εξωτερική μας πολιτική»

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συμμετοχής του μέσω τηλεδιάσκεψης στο 7ο τακτικό συνέδριο του κόμματός του με τους περιφερειάρχες των πόλεων Μανίσα, Αϊντίν, Μάρντιν, Αντίγιαμαν, Κίλις, Μπίνγκιολ, Μπίτλις, Ελαζίγ και Μους, δήλωσε πως ενεργοποίησε τη δυναμική της Τουρκίας με επενδύσεις και εξαγωγές, αύξηση παραγωγής, ενίσχυση της ανάπτυξης και της απασχόλησης.

Ο Ερντογάν, σημείωσε πως προβαίνουν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις για μια ισχυρή ανάκαμψη της οικονομίας και πως εφαρμόζουν με αποφασιστικότητα τις πολιτικές τους, ενώ μίλησε και για μεταρρυθμίσεις στην εξωτερική πολιτική.

«Δημιουργούμε την υποδομή για έναν ιστορικό μετασχηματισμό στην εξωτερική μας πολιτική. Χάρη στην ισχυρή βούλησή μας μπροστά σε κρίσιμα ζητήματα από την ανατολική Μεσόγειο έως το Καραμπάχ, δείξαμε σε όλο τον κόσμο την αποφασιστικότητά μας σε αυτό το θέμα. Είναι γεγονός ότι καθώς η Τουρκία αυξάνει την περιφερειακή και παγκόσμια δύναμή της, πολλαπλασιάζονται παράλληλα και οι επιθέσεις εναντίον της χώρας μας».

Παράλληλα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση για «δημοκράτες του γλυκού νερού».

​«Τα στελέχη του κόμματος AKΡ είναι με το έθνος μας κάθε μέρα, κάθε στιγμή. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν δημοκράτες του γλυκού νερού. Μέχρι να δουν τα ζόρια στη Δημοκρατία. Σε αυτή τη χώρα υπάρχουν και πολιτικοί του γλυκού νερού. Τα πρόσωπά τους τα βλέπουν από εκλογές σε εκλογές».

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV