Εγκαινιάστηκε επίσημα το όχημα μάχης Redback στην Αυστραλία

Η Hanwha Defense, μια κορυφαία αμυντική εταιρεία στη Νότια Κορέα, αποκάλυψε το πλήρως ενσωματωμένο όχημα μάχης πεζικού Redback (IFV) στην Αυστραλία πριν από τις δοκιμές και τις αξιολογήσεις του αυστραλιανού Στρατού τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου της εταιρείας, η Hanwha Defense Australia και η Team Redback παρουσίασαν επίσημα το όχημα Redback Infantry Fighting πριν από την παράδοση τριών οχημάτων για να συμμετάσχουν στις δοκιμές αξιολόγησης που διεξάγονται στο πλαίσιο της δραστηριότητας μετριασμού κινδύνου για το έργο Land 400 Phase 3.

Το Land 400 Phase 3 είναι ένα έργο 18 έως 27 δισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει αναλάβει την απόκτηση ενός στόλου παρακολουθούμενων οχημάτων πεζικού που θα αντικαταστήσουν τον στόλο M113AS4. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το ADF θα έχει ένα ειδικό όχημα μάχης πεζικού και θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της ικανότητας καταπολέμησης του στρατού. 

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV