Ηλεκτρονικά η υποβολή αναβολής κατάταξης στις Ενοπλες Δυνάμεις για λόγους σπουδών

Οι στρατεύσιμοι, θα μπορούν πλέον να υποβάλουν αίτηση για αναβολή κατάταξης λόγω σπουδών ηλεκτρονικά. Θα μπορούν έτσι ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτυακού τόπου του Νομικού Σώματος, να υποβάλλουν αίτηση χορήγησης κατηγοριών αναβολών κατάταξης για λόγους σπουδών, όσοι από τους στρατευσίμους το επιθυμούν.

Η ηλεκτρονική αίτηση μπορεί να κατατεθεί στην ειδική ιστοσελίδα των Ενόπλων Δυνάμεων www.stratologia.gr.

Στην ανακοίνωσή του το ΓΕΕΘΑ αναφέρει επίσης ότι για την είσοδο στην υπηρεσία (σ.σ.www.stratologia.gr) οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εισάγουν τους προσωπικούς τους κωδικούς taxisnet.

-Αναβολή λόγω σπουδών σε ανώτερη ή ανώτατη σχολή - κέντρο μεταλυκειακής Εκπαίδευσης - μεταπτυχιακό,
- Αναβολή λόγω σπουδών σε ΙΕΚ - σχολή δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης - εσπερινό λύκειο - μεταλυκειακό έτος - τάξη μαθητείας ΕΠΑΛ ή Σ.Ε.Κ.,
- Αναβολή λόγω σπουδών σε Λύκειο - σχολείο δεύτερης ευκαιρίας - Γυμνάσιο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης και
- Αναβολή ως υποψήφιος σπουδαστής ανώτερων ή ανώτατων σχολών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα σελίδα εντάσσεται στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών και ανταπόκρισης στην τρέχουσα ανάγκη λήψης μέτρων περιορισμού της διασποράς του νέου κορωνοϊού (Covid-19).

Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV