Σε απολογία καλείται από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών, πλοίαρχος του ΠΝ και στρατιωτικός γιατρός, τ.διευθυντής της Β’Παθολογικής Κλινικής του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, νυν πρόεδρος του «Κινήματος 21», Ζώης Μπέχλης για την αντίδρασή του κατά των μαζικών εμβολιασμών. defencenet.gr

Διαβάστε παρακάτω την απάντηση του προέδρου της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών:

Κύκλοι προσκείμενοι στον πρόεδρο της Ένωσης Στρατιωτικών Γιατρών πλοίαρχο και επικεφαλής του «Κινήματος 21» Ζώη Μπέχλη, σχολίαζαν σχετικά με την κλήση του σε απολογία από τον ΙΣΑ:

“ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΑΝ γιατί τελικά η αλήθεια ενοχλεί.

Εκ του κειμένου φαίνεται ο τρόμος της παράταξης  που εκπροσωπεί ο κ. Πατούλης στον ΙΣΑ, του πολιτικού συστήματος  και όσων εμπλέκονται στα πρωτόγνωρα γεγονότα που βιώνει η πατρίδα μας. Αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία το κείμενο που ακολουθεί.

Είναι σίγουρο ότι οι σύμβουλοι ενός πρωθυπουργού που παραπαίει μεταξύ  λάθους χειρισμών, ή …”λάθους” χειρισμών της πανδημίας, εμβολίων που στερούνται της απαιτούμενης εμπιστοσύνης του κόσμου  και πρέπει να γίνονται εκβιαστικά και δια της βίας και θλιβερών εξαγγελιών για 50 GB data σε κινητά, αντιλαμβάνονται ότι η αντίσταση και η ανατροπή έρχονται απρόβλεπτα και ακηδεμόνευτα από εκεί που δεν το περιμένουν.”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ