«Τον παραίτησαν»: Τέλος ο Αρχηγός του γερμανικού Ναυτικού για τις δηλώσεις του για τον Πούτιν

Ο αρχηγός του γερμανικού Ναυτικού αντιναύαρχος Κάι-Άχιμ Σένμπαχ παραιτήθηκε μετά τις δηλώσεις του που υπερασπιζόταν τον Ρώσο πρόεδρο.

Σύμφωνα με αυτές  ο Βλαντίμιρ Πούτιν «αξίζει τον σεβασμό», κάτι που για την γερμανική κυβέρνηση θεωρήθηκαν.., απαράδεκτες καθώς μάλλον δεν πρέπει να αξίζει τον σεβασμό!

Ο Γερμανός Α/ΓΕΝ προχώρησε και σε άλλες... «ακραίες» δηλώσεις λέγοντας ότι «ο Πούτιν θέλει να αντιμετωπίζεται ως ίσος από τη Δύση».

Ταυτόχρονα ο Γερμανός αντιναύαρχος είπε ότι το Κίεβο δεν θα επανακτήσει ποτέ τη χερσόνησο της Κριμαίας, δηλαδή ουσιαστικά περιέγραψε την ωμή αλήθεια.

Βέβαια όλα αυτά ήταν για το Βερολίνο (ουσιαστικά για το ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ)  ήταν παραπάνω από τα αποδεκτά επίπεδα με αποτέλεσμα και κατόπιν πιέσεων η γερμανική κυβέρνηση να ζητήσει την παραίτησή του κάτι που έγινε.

Google news logo Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Instagram Subscribe button Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολουθήστε το defencenet.gr στο Instagram για να «δεις» τα πραγματικά γεγονότα σε άμυνα και ασφάλεια Youtube Subscribe button

DefenceNet TV